Advies en meer‎ > ‎

activiteiten derden

De senioren vereniging biedt vele cursussen en bijeenkomsten.

Kijk op  www.seniorenbeuningen.nl voor alle info. 


voorbeeld:

Zomeractiviteiten Senioren Gemeente Beuningen 2018

 

In de zomer liggen veel activiteiten stil. Bovendien zijn de kinderen en buren vaak op vakantie. Daarom biedt de Seniorenvereniging Beuningen een scala aan activiteiten aan.

-          Van 1 t/m 15 augustus 2018

-          Alle leden van de vier verenigingen zijn welkom en hebben de brochure thuisgestuurd gekregen. Maar men hoeft niet persé lid te zijn van één van de Seniorenverenigingen om mee te kunnen doen.

-          Er is een veelheid aan activiteiten op het gebied van sport en spel, cultuur, gezondheid enzovoort.

-          Het biedt tevens de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met activiteiten die door het jaar heen plaatsvinden, zoals fithockey, fitvoetbal, fittafeltennis of handwerken.

-          Nieuwe activiteiten dit jaar zijn een bezoek aan de tuinen van Appeltern, een fietstocht door de dorpen Beuningen, Ewijk en Winssen, met de nadruk op de historie van de dorpen en gebouwen, kennismaken met valpreventie, een workshop bij de komkommerkwekerij, een bierproeverij, een high tea en nog veel meer. Voor elk wat wils!

 

II de Leghe Polder liggen inschrijfformulieren. Zie verder ook de website: www.seniorenbeuningen.nl of bel 024-6771467 (tussen 17.00 en 19.00u.)Fitkuur

De Fitkuur is een programma waarbij deelnemers gedurende 1 jaar worden begeleid op het gebied van voeding, bewegen en (eet-)gewoonten. Een van de signalen van overgewicht is een toename van buikomvang. In 2013 hebben alle mensen in de gemeente Beuningen tussen de 20 - 55 een buikmeetlintje in de brievenbus ontvangen om zelf te meten hoe het staat met hun buikomvang. Dit was indertijd de start van de Fitkuur in de gemeente Beuningen.

Wilt u meer weten over de Fitkuur en of het iets voor u is, neem dan contact op met uw huisarts.