Combi-trainingen  (Reguliere training op woensdagochtend of op locatie in overleg en op maat gemaakt voor uw groep, bedrijf etc.)

De Combitraining is een programma voor het onderhouden van je lijf en gericht op een optimale conditie en belastbaarheid voor je dagelijkse leven. Het is ook een ideaal programma om met andere sportactiviteiten te combineren. 

De trainingen vinden buiten plaats, zijn gevarieerd en maken je bewust van je houding en je bewegen. Er wordt getraind op steeds wisselende locaties en zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de omgeving zelf.  

Werken aan je conditie, balans, stabiliteit, coördinatie, kracht en soepelheid door het doen van gezamenlijke oefeningen, individuele oefeningen en ontspannende oefeningen. Ieder werkt op zijn eigen niveau en snelheid. En zit het een keertje wat tegen door een pijntje of ongemak dan helpt de persoonlijke begeleiding je er doorheen of omheen.

Zie fotocollages en film voor een impressie:

      

Iedereen kan mee doen, ook voor diegene die niet zoveel aan bewegen toe komt, maar dit wel graag zou doen. 

Voor een gezond en energiek lichaam. Ook perfect als ondersteuning van andere sporten.

Een momentje voor jezelf om in een gezellig sfeer te werken aan je conditie en te ontspannen door inspanning. Na afloop nog even een bakkie doen en je voelt je weer energiek en je bent er weer helemaal klaar voor.

Elke woensdagochtend  9:00 uur kun je aan deze combitrainingen meedoen.                                                               
Train gerust een keer vrijblijvend ter kennismaking mee.                                                                                                                                                                                                                                                         Meld je aan d.m.v. een email  naar beuningensportenbeweegt@gmail.com of kom gewoon langs en doe een keer mee. 

Verzamel en vertrekpunt is het BSBshome,  Constantiuslaan 19, Beuningen .                                                                                                                                                                                                                      


Combi-trainingen hebben primair als doel om het lijf te onderhouden en je beter en energieker te voelen. Wordt meer bewust van je lijf en het gebruik ervan en ervaar hoe fijn het is om ontspannen en gezellig aan je conditie te werken. 

Door de combinatie van het mindfull trainen van balans, kracht, stabiliteit, coördinatie en concentratie (focus) zijn combitrainingen meer effectief voor de kwaliteit van het dagelijkse leven. (klik voor meer verdiepingEr wordt gewerkt aan een gezond en sterk lichaam dat in balans blijft of komt. Als er fysieke ongemakken zijn kan daar, als je dat zelf aangeeft, specifiek aandacht aan geschonken worden. (in combinatie met aandacht voor voeding uitstekend middel voor gewichtsregulatie (zie ook gelukkig Fit en BEB elders op deze site)

Het niveau en de intensiteit van de trainingen wordt aangepast aan de deelnemers en er is ruimte voor persoonlijke invulling en aandacht. 

De trainingen worden afgewerkt in een ontspannen en gezellige sfeer waarin wel serieus en geconcentreerd gewerkt wordt. Er wordt in principe altijd buiten getraind in een mooie omgeving en met gebruikmaking van de omgeving.

De trainingsduur en omvang is afhankelijk van wat de deelnemers aan kunnen, maar maximaal 90 minuten.

Na afloop is er gelegenheid om samen nog even gezellig een (gratis) bakkie te doen.

Er wordt gewerkt in blokken van 10 weken. Een abonnement voor 10 weken kost 65 euro. (Een abonnement is geldig voor 13 weken). (De koffie na afloop van elke training is gratis).

Verzamel en vertrekpunt is het BSBshome,  Constantiuslaan 19, Beuningen.

Reacties van deelnemers aan de combitrainingen:  

Wij vinden de combitraining geweldig omdat het buiten is met een professionele begeleiding. Het is gezellig en iedereen kan  op eigen niveau meedoen. Er wordt op een plezierige manier aan kracht gewerkt en er wordt veel gelachen.

Wij zochten al jaren een sport om samen te gaan doen. Maar omdat wij verschillende interesses hebben in sport lukte dit nooit. We waren het wel over 1 ding eens: buiten sporten. Nou de combitraining sluit hier super voor ons op aan!

Ik wil met jullie mijn enthousiasme delen over mijn woensdagochtend sport. Al een tijdje loop ik hard bij loopschool BSB en is de club uitgebreid met combitrainingen. Toevallig was de mogelijkheid daar dat ik ook mee ging doen met de combitraining, na het krijgen van een blessure. Het is een hele andere manier van sporten, maar super leuk. Het bewegen gaat op allerlei soorten manieren: met balans, rust en toch actief. Na een training voel je dat de spieren allemaal aan de beurt geweest zijn en er wordt afgesloten onder het genot van een kopje koffie in het honk. Hierbij moet ik Ger een compliment geven. Hoe creatief hij iedere week weer een mooie training in elkaar zet op een mooie plek rond Beuningen.


Comments