Positieve gezondheid

Positieve gezondheid betekent: zinvol aan de maatschappij deel nemen en zoveel mogelijk het leven kunnen leiden zoals je zou willen.
Belangrijke vragen: Hoe zinvol is je leven. Hoe tevreden ben je met jezelf. Hoe fit en energiek voel je je en kan je lekker deelnemen aan het leven. Wordt je gewaardeerd en waardeer je jezelf. Heb je fijne mensen om je heen waar je je goed bij voelt.
Als je gewicht of omvang of je gebrek aan energie je hierbij in de weg staat en misschien wel tegenhoudt om stappen te zetten, dan kunnen wij misschien wel iets voor je betekenen. In een veilige omgeving en acceptatie van jou zoals je bent werken naar een meer bevredigende situatie.
Neem gerust vrijblijvend contact op via email of via een telefoontje. We gaan er vertrouwelijk mee om.

Uit de cijfers van de ggd-gezondheidsmonitor 2017 blijkt dat er behoefte is aan hulp bij afvallen.
Graag helpen wij daarbij vanuit het perspectief van een positieve gezondheid. Positieve gezondheid betekent: zoveel mogelijk het leven kunnen leiden wat je zou willen, fit en met eigenwaarde zinvol aan de maatschappij deel nemen.
Bij BSB vind je diverse mogelijkheden om je hierbij te helpen en te begeleiden:
zie paginaNeem deel aan de cursus/workshop "Gelukkig Fit" en leer hoe het werkt om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven en tevens hoe je fitter en vitaler wordt. meer info www.gelukkigfit.nl
Het diverse beweeg- en sport aanbod van BSB heeft als eerste doel fit worden & blijven.

Met inspirerende lezingen bereiken we een breed publiek. Voor velen was dit de start van een veranderde, meer bewuste kijk op gezondheid en een start voor een energieker leven.individuen en voor bedrijven.

Door middel van acties, workshops en individuele begeleiding dragen we bij aan positieve gezondheid voor individuen en groepen.

Er is een groot aanbod aan bewegen en sporten en aan diëten en voedingsadviezen met als doel afvallen. Helaas veel te vaak gedreven door commercie, waarbij het doel is geld te verdienen over de rug van de mensen. Door middel van slimme reclame en populaire berichten wordt je gelokt om geld te spenderen, maar helaas blijkt dat het vaak niet tot goede en blijvende resultaten leidt.
Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan en er komt bijna dagelijks meer kennis beschikbaar.
BSB volgt de wetenschap op de voet en is volledig onafhankelijk en heeft geen winst doeleinden.

Bezoek de subpagina's voor meer informatie.


BSB: stimuleert bewegen en het in balans brengen van voeding en bewegen voor een betere kwaliteit van leven nu en later