Workshop BEB ( Beweeg Eet Balans)

Ben je niet tevreden met je lijf en energie, dan is dit iets voor jou. Diëten en sporten om af te vallen werkt kort en je valt vaak weer terug. Wat wel langdurig werkt: kleine aanpassingen in je eet- en  beweeg-patronen. Daarvoor heb je inzicht nodig in wat je doet.
Voor veel mensen is het een worsteling om bewegen en eten in balans te krijgen of te houden. Dat leer je in deze workshop. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een app. Hierin houd jij enige tijd bij hoeveel en wat je eet en hoeveel je beweegt. Hierdoor krijg je inzicht in jouw patronen. Tevens krijg je meer kennis over voeding en bewegen. Dit maakt dat je gemotiveerd en gericht aanpassingen hierin kunt realiseren die je integreert in je leven.

De app onderscheidt zich doordat hij de balans meet tussen bewegen en eten.
De cursus is uniek omdat de focus ligt op balans en geen geboden of verboden kent. Je blijft in je eigen comfort zone.

Tijdens de workshop leer je hoe je de App gebruikt en door 2 a 3 weken de App te gebruiken krijg je inzicht in jouw balans tussen Bewegen en Eten. (zie voorbeeld grafiek hieronder)

Het krijgen van inzicht heeft al velen geholpen, ook mensen die maar bleven jojo-en met diëten en sporten.

Het inzicht dat je krijgt geeft je voldoende motivatie om simpele en niet zo ingrijpende aanpassingen te doen die wel effectief zijn en die blijvend resultaat geven.

Voor meer info: stuur een e-mailtje of bellen kan ook.