Combitraining is een wekelijks onderhoudsprogramma gericht op optimaal functioneren in je dagelijkse levenDe combitrainingen zijn op woensdagochtend van 9:00 – 10:30 uur en vinden plaats op steeds wisselende locaties.
Kom en doe gezellig een keer vrijblijvend mee. Laat even weten dat je komt, dan informeren we je waar de training is.
bel 0620542000 of e-mail [email protected] 


Combitraining is een wekelijks onderhoudsprogramma gericht op optimaal functioneren in je dagelijkse leven met aandacht voor balans, coördinatie, stabiliteit, kracht, conditie, concentratie.
Je traint efficiënt, bewust en gevarieerd in een fijne sfeer op je eigen niveau met een optimale begeleiding.Verzamellocatie BSB home

Constantiuslaan 19, 6642BR Beuningen

Parkeren

Parkeren Hadrianussingel 22, 6642 AJ Beuningen

Looproute

175 m lopen
Fietsen kunnen bij het BSB-home gestalt worden 

Combi-trainingen hebben primair als doel om het lijf te onderhouden en je beter en energieker te voelen. Je wordt je meer bewust van je lijf en het gebruik ervan en je ervaart hoe fijn het is om ontspannen en gezellig aan je conditie te werken.

Het niveau en de intensiteit van de trainingen wordt aangepast aan de deelnemers en er is ruimte voor persoonlijke invulling en aandacht. De trainingen kenmerken zich door een ontspannen en gezellige sfeer waarin serieus en geconcentreerd gewerkt wordt. Er wordt in principe altijd buiten getraind in een mooie omgeving.

Door de combinatie van het mindfull trainen van balans, kracht, stabiliteit, coördinatie, conditie en concentratie (focus) zijn combitrainingen effectief voor de kwaliteit van het dagelijkse leven. Er wordt gewerkt aan een gezond en sterk lichaam dat in balans blijft of komt. Als er fysieke ongemakken zijn kan daar, als je dat zelf aangeeft, specifiek aandacht aan geschonken worden.

Er wordt afwisselend op een mooie locatie in de omgeving van Beuningen getraind. De keuze van de locatie hangt mede af van de weersomstandigheden. Bij veel regen trainen we overdekt. Ook wordt er bij voorkeur gebruikt gemaakt van op de plek aanwezige, vaak natuurlijke objecten (zoals bijvoorbeeld parken, speeltuintjes. bomen, zand, bankjes, stenen, hellingen, hekken, etc.)

De trainingsduur en omvang is afhankelijk van wat de deelnemers aan kunnen, maar is maximaal 90 minuten. Na afloop van de training is er gelegenheid om samen nog even gezellig een (gratis) bakkie te doen.

Programma

Er wordt gewerkt in blokken van 10 weken.
Een abonnement is voor 10 trainingen en is 13 weken geldig.

Reacties van deelnemers

Wij vinden de combi-training geweldig omdat het buiten is met een professionele begeleiding. Het is gezellig en iedereen kan op eigen niveau meedoen. Er wordt op een plezierige manier aan kracht gewerkt en er wordt veel gelachen.
Wij zochten al jaren een sport om samen te gaan doen. Maar omdat wij verschillende interesses hebben in sport lukte dit nooit. We waren het wel over 1 ding eens: buiten sporten. Nou de combitraining sluit hier super voor ons op aan!
Ik wil met jullie mijn enthousiasme delen over mijn woensdagochtendsport. Al een tijdje loop ik hard bij loopschool BSB en is de club uitgebreid met combitrainingen. Toevallig was de mogelijkheid daar dat ik ook mee ging doen met de combi-training, na het krijgen van een blessure. Het is een hele andere manier van sporten, maar super leuk. Het bewegen gaat op allerlei soorten manieren: met balans, rust en toch actief. Na een training voel je dat de spieren allemaal aan de beurt geweest zijn en er wordt afgesloten onder het genot van een kopje koffie in het honk. Hierbij moet ik Ger een compliment geven. Hoe creatief hij iedere week weer een mooie training in elkaar zet op een mooie plek rond Beuningen.